Оваа година ја имав таа можност да работам заедно со дечкте од Allga San – брендот на етерични масла кој е многу добро познат кај сите спортисти и авантуристи во земјава.

Направивме две интервјуа во кои зборуваме за параглајдерството во Mакедонија но и за техничките детали и како вие да бидете пилот на параглајдер и заедно да се дружиме во светот на птиците.

Прв дел:

 

Втор дел: